ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові закінчилося «Літо з тренером з мого подвір’я»

Львівський портал

|

Cьогодні, 26 вересня «Святом тренера з мого подвір’я», що проходитиме на ігрових майданчиках біля Порохової вежі з 12 до 14 год, завершиться проект «Львівське літо з тренером з мого подвір’я».  У програмі передбачені ігри, забави та майстер-класи, до яких запрошуються усі охочі цікаво та активно провести час.

З 14:15 до 15:00 у конференц-залі Будинку архітектора (Порохова вежа) відбудеться офіційне підведення підсумків проекту, представлення звітів та обговорення доцільності впровадження проекту на постійній основі, шляхом консолідації фінансових і організаційних ресурсів громадських організацій міста, навчальних закладів, влади та соціально-відповідального бізнесу.

У рамках проекту протягом липня-вересня 2010 року на одинадцяти відкритих спортивних майданчиках Львова тренери-волонтери з Польщі та України проводили спортивно-ігрові заняття для дітей та молоді, які не мали можливості відпочивати влітку поза межами міста чи займатись в гуртках і секціях. Тим самим проект підтримував промоцію активного та безпечного відпочинку і сприяв зменшенню проявів суспільно негативної поведінки у молодіжному середовищі. 

За попередніми підрахунками організаторів, протягом трьох місяців заняття з тренерами відвідали близько 6 тисяч юних львів’ян.

Проект «Львівське літо з тренером з мого подвір`я» реалізовується благодійною організацією «Центр освітніх ініціатив» за підтримки Програми «Молодь в дії» Європейської комісії, Управління у справах сім`ї, молоді і спорту Львівської міської ради, партії «Сильна Україна» та Української народної партії.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *