ОСТАННІ НОВИНИ

На Форумі видавців Кириленко придбав півсотні книг

Львівський портал

|

Лідер партії „За Україну!” В’ячеслав Кириленко цьогоріч уже традиційно взяв участь у львівському Форумі  видавців. Серед літературних покупок політика  – близько 50 книг. Це історична, публіцистична та художня література для усієї сім’ї, інформує прес-служба  ЛОО партії „За Україну!”.

Одна з найцінніших книг    десятитомник „Антологія пам’яток державотворення Х-ХХ ст.”. „Її видало одне дуже відоме видавництво і я спеціально сюди приїхав, щоб купити це видання”,  – наголосив В’ячеслав Кириленко.

А от на прочитання придбаної літератури, каже політик, витратить  кілька місяців. Бо графік – надто щільний. Читати доводиться  в проміжку між дванадцятою і другою годинами ночі.  

„Львівський форум видавців розрісся до дуже серйозних масштабів – він поза конкуренцією і особливий респект за це пані Лесі Коваль. Я її давно знаю – вона в цьому питанні неперевершена”, – наголосив В’ячеслав Кириленко.

За словами Кириленка, на сьогодні українські тексти стають все кращими. Поліпшується і рівень українського друку і дизайну. Проте недобросовісна конкуренція з боку сусідніх країн, особливо Росії – цьому заважає. Мова йде про  велику кількість книжок, через які український автор не може пробитися.

„Захистом української книжки повинна займатися держава. Вона це робить частково. Коли краще, коли гірше. Але у випадку, якщо буде ухвалено новий закон про мови, який внесла коаліція, тоді українську книжку будуть видавати в підпіллі. І я не перебільшую”, – наголосив лідер партії „За Україну!”.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *