ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові пройде фестиваль “Контрасти”

Львівський портал

|

З 24 вересня до 10 жовтня 2010 року вже шістнадцятий рік поспіль у Львові відбуватиметься Міжнародний фестиваль сучасної музики «Контрасти», повідомляє прес-служба Львівської обласної філармонії. Цього року вам буде запрезентовано 19 концертів – різних за жанрами, форматами та стилями, проте однаково цікавих.   Однією із ключових подій фестивалю стане концерт-відкриття за участю відомого у Європі диригента з Білорусі – Олександра Анісімова, який відбудеться 24 вересня о 19:00.  

Окрім того, подарунком для публіки стане  концерт під батутою Ішина Метіна – диригента з Туреччини, який відбудеться 3 жовтня о 18:00.  

Ішин  Метін часто виступає як запрошений диригент на фестивалях у Туреччині та за кордоном. Лауреат срібної медалі «Sevda & Cenap And» та премії «Hanri Atat». Як композитор опублікував низку симфонічних та камерних творів, у тім дві симфонії, струнний квартет, фортепіанні сюїти. Особливістю програм під керуванням Ішина Метіна є пропагування творів турецьких композиторів, а також активна промоція молодих солістів. З оркестром та його художнім керівником виступали В. Ашкеназі, В. Рєпін, М. Майскій та ін.  
У програмі концертів звучатимуть твори Сєргєя Прокоф`єва та Гії Канчелі, а також Богдани Фроляк, Ріхарда Штрауса та Ахмеда Аднана Сайгуна.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *