ОСТАННІ НОВИНИ

Майнове питання футбольного клубу «Карпати» може бути вирішене найближчим часом

Львівський портал

|

Голова Львівської ОДА Василь Горбаль відвідав тренувальну базу футбольного клубу «Карпати». Разом з головним тренером він оглянув приміщення бази а також тренувальні поля. Про це повідомили у прес-службі Львівської ОДА.
Під час оглядин В.Горбаль висловив здивування, що одна з провідних українських футбольних команд проживає в достатньо складних умовах. Він пообіцяв, що докладе усіх зусиль для того, щоб вирішити проблеми клубу.
«Я розумію, що у футбольного клубу є певні фінансові ресурси, які, на жаль, обмежені. До кінця ще не вирішені майнові питання, в тому числі, що стосується тренувального поля і бази. Думаю, що за роки незалежності у цьому питанні, при бажанні, вже давно можна було поставити крапку. Зважаючи на потенціал клубу, на те, що він вже давно став візитною карткою України на міжнародній арені, ми зацікавлені в тому, щоб йому допомогти. Думаю, що першочерговими кроками в цьому стане вирішення майнового питання, і вибір варіанту розташування нової бази, при умові швидкого освоєння керівництвом клубу цієї території», – підкреслив голова Львівської ОДА.
Він також наголосив, що готовий зустрітися з кожним футболістом ФК «Карпати», у випадку виникнення у них проблем.
Крім того, головний тренер футбольного клубу презентував Василю Горбалю футболку з логотипом клубу, м`яч і шалик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *