ОСТАННІ НОВИНИ

Молдавани зацікавилися ЛАЗом та ВАТ «Іскра»

Львівський портал

|

Перший заступник голови Львівської ОДА Мирон Янків у межах XX Економічного форуму у Криниці та IV Форуму регіонів провів робочу зустріч з віце-міністром регіонального розвитку Молдови В’ячеславом Гуцуцуєм. Участь у зустрічі також взяв заступник начальника управління міжнародного співробітництва Львівської ОДА Борис Сулим, повідомляє пресс-служба ЛОДА.

Під час зустрічі сторони обговорили низку важливих питань, які стосувалися можливості реалізації спільних українсько-молдовських проектів. 

М.Янків запропонував кілька напрацювань щодо підписання спільних міжрегіональних угод між містами та адміністративними одиницями області та Молдови. Сторони обговорили можливість залучення інвестицій у харчопереробну промисловість, сільське господарство Львівщини та реалізацію інвестиційних проектів у вільних економічних зонах «Яворів» та «Курортополіс Трускавець». 

Під час розмови М. Янків наголосив на важливості будівництва молдовською стороною на прикордонних територіях області спільних єврологістичних центрів. 

Віце-міністр Молдови наголосив на готовності молдовської сторони представити інвестиційні проекти на форумі у Трускавці та зацікавленості представників молдовського бізнесу  в участі у  Контактній біржі, яка відбудеться у межах Форуму.

Представники Молдови також зацікавилися кількома підприємствами області: ЛАЗ, ВАТ «Іскра» та сільгосппродукцією Львівщини. Учасники домовилися про організацію зустрічей щодо створення спільних підприємств у згаданих галузях та напрацювання спільних угод.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *