ОСТАННІ НОВИНИ

Реконструкцію футбольного комплексу «Сокіл» обговорили на громадських слуханнях

Львівський портал

|

На громадських слуханнях розглянули містобудівну документацію «Містобудівного обґрунтування реконструкції футбольного комплексу «Сокіл» на вул. Патона, 1 у м. Львові». Наразі на цій ділянці розташовано двосекційний двоповерховий адмінбудинок із прибудованим спортивним блоком, ТП, одноповерховий реабілітаційний блок, недобудована крита спортивна споруда та складські приміщення. Проте при нагальній потребі тренувальних полів ця ділянка розглядається для реконструкції. 

Згідно з містобудівною документацією, що розглядалась під час громадських слухань, на ділянці передбачається будівництво спортивно-тренувальної бази для ФК «Львів», яка включає: багатоповерхову споруду адмінблоку та лікувально-реабілітаційного блоку, критий спортивний тренувальний футбольний зал, відкрите тренувальне футбольне поле, стоянки для працівників, спортсменів, відвідувачів.
«В результаті громадських слухань вирішили рекомендувати містобудівну документацію «Містобудівного обґрунтування реконструкції футбольного комплексу «Сокіл» на вул. Патона, 1 у м. Львові» до подальшого затвердження на засіданні виконавчого комітету при врахуванні тих зауважень, що обговорювались під час слухань», – повідомив Роман Хім’юк, в. о. начальника відділу громадського партнерства управління «Секретаріат ради».

Відділ інформаційної політики секретаріату ради

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *