ОСТАННІ НОВИНИ

Спрощене оподаткування не скасують - Тігіпко

Львівський портал

|

Уряд не скасовуватиме спрощену систему оподаткування. Про це учора, 21 травня, заявив Віце-прем’єр-міністр України Сергій Тігіпко під час зустрічі з членами Ради підприємців при Кабінеті Міністрів, повідомляє прес-служба Віце-прем`єр-міністра.

«Ми повинні припинити розмови про скасування спрощеної системи оподаткування. Ніхто навіть не буде намагатися це зробити, адже питання стосується мільйонів підприємців, які працюють на спрощеній системі, і членів їхніх родин», – наголосив Сергій Тігіпко.

За його словами, потрібні консолідовані зусилля бізнесу та органів державної влади, аби відпрацювати проблемні питання, які виникають у сфері оподаткування за спрощеною системою. Серед основних напрямів роботи Віце-прем’єр-міністр України назвав оптимізацію податків, урегулювання соціальних платежів та видів діяльності, на які поширюється спрощена система оподаткування.

Сергій Тігіпко переконаний, що ці питання будуть врегульовані вже найближчим часом. Відтак урядовий законопроект передадуть на розгляд до Верховної Ради ще до завершення нинішньої сесії. Урядовець сподівається, що до кінця липня документ пройде щонайменше перше читання.

«Ми не повинні ставитися до підприємців, які працюють за спрощеною системою оподаткування, як до людей, які щось не доплачують до бюджету. Ми повинні розвинути переваги, які має ця система. Це буде на користь і державі, і бізнесу. Впевнений, що нам вдасться погодити інтереси підприємців і державних органів. Я бачу гарний рівень дискусії з цього питання», – підкреслив Сергій Тігіпко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *