ОСТАННІ НОВИНИ

До Львова прибула делегація Академії збройних сил Королівства Норвегія

Львівський портал

|

Для створення побратимських відносин між двома навчальними закладами до Академії Сухопутних військ імені Гетьмана Петра Сагайдачного, що у Львові, прибула делегація  Академії збройних сил Королівства Норвегія у складі чотирьох курсантів та офіцера. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

На початку візиту гості зустрілися з начальником Академії генерал-лейтенантом Павлом Ткачуком, який наголосив, що український видовий вищий військовий навчальний заклад вже має великий досвід у співпраці з подібними навчальними закладами інших країн, а він особисто має дружні відносини з офіцерами та генералами збройних сил Королівства Норвегія.

Пізніше під головуванням начальника науково-організаційного відділу Академії підполковника Юрія Фтемова був проведений брифінг з питань підготовки офіцерських кадрів в Академії Сухопутних військ, її структури та аспектів діяльності військового вишу.

Норвезькі військовослужбовці мали змогу ознайомитися з потужною навчально-матеріальною базою закладу, оглянули кафедри, Центр імітаційного моделювання, бібліотеку та церкву Святого Архистратига Михаїла, що знаходиться на території Академії.

Також іноземні гості ознайомились зі Стрілецьким навчально-тренувальним комплексом і навчальним комплексом озброєння та військової техніки Академії Сухопутних військ. На місці курсанти норвезької академії мали нагоду спробувати свої сили на влучність стрільби з навчальної зброї, виконати вправи на тренажерах танку Т-64Б та БМП-2, а також виконати вправи стрільб з пістолета Макарова.

Заплановано, що під час п’ятиденного візиту до Академії Сухопутних військ норвезькі курсанти візьмуть участь у проведенні двох “круглих столів”, відвідають Центр забезпечення навчального процесу Академії, де ознайомляться з польовою фазою підготовки українських курсантів та візьмуть участь у практичних заняттях з бойової стрільбою.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *