ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові кельнерам даруватимуть квітки

Львівський портал

|

21 травня у Львові  вдруге відзначатимуть День Кельнера. В  цей день ресторатори  особисто долучаться до обслуговування клієнтів своїх закладів. Цього року святкування Дня Кельнера буде масштабніше. Крім представників ресторанного господарства, вже приєдналась частина львівських клубів, в яких відбудуться «Kelner-party». Про це повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Як і минулоріч, цього року частина власників та керівників закладів ресторанного господарства в цей день на декілька годин – з 16:00 до 19:00 год. – стануть кельнерами.  Вони одягнуть форму кельнерів і обслуговуватимуть відвідувачів.

«Метою даного заходу є відзначення працівників сфери ресторанного бізнесу за їх важливу нелегку працю, підвищення престижу професій та якості обслуговування в закладах ресторанного господарства міста», – зазначила керівник відділу економічного розвитку Вікторія Довжик.

Також до цьогорічної акції приєднались нічні клуби  Львова. Вони оголосять День кельнера у своїх закладах та організують  вечірки. 21 травня з 23:00 год. в нічних клубах Львова відбудуться «Kelner-party» .

Загалом цілий день пройде під гаслом «Подаруй кельнеру квітку».

 «Сьогодні, коли туризм та сфера обслуговування стають домінантами в житті нашого міста, професія кельнера заслуговує на відзначення та повагу. Адже це люди, що зустрічають гостей міста, дарують туристам і мешканцям якісне обслуговування і гарний настрій, а отже їх праця є своєрідною візитною карткою міста», – додала Вікторія Довжик.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *