ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові графік робіт на стадіоні наздоженуть аж наступного року?

Львівський портал

|




Кабінет міністрів планує подолати відставання від графіка реконструкції Національного спортивного комплексу «Олімпійський» в Києві до 1 лютого 2011 року.

Про це сказав віце-прем’єр-міністр Борис Колесников на засіданні під головуванням Президента Віктора Януковича комітету з підготовки до проведення чемпіонату Європи з футболу 2012 року.

«Ми маємо намір до 1 лютого 2011 року повністю надолужити відставання», – сказав Колесников. За його словами, на той момент, коли було обрано новий склад Кабінету Міністрів, відставання від графіка реконструкції стадіону становило близько 5 місяців.

«Ми визначили щомісячну програму надолужування відставання. На сьогоднішній день можна сказати, що на місяць все ж таки нам вдалося скоротити відставання», – сказав Колесников. Віце-прем’єр відзначив, що в липні 2011 року НСК «Олімпійський» планується здати в експлуатацію.

Колесников також повідомив, що Кабмін має намір ліквідувати відставання від графіка будівництва стадіону в Львові до 1 березня 2011 року.

«Ми плануємо до 1 березня 2011 року повністю скоротити відставання від термінів», – сказав Колесников. Віце-прем’єр відзначив, що у вересні 2011 року планується зіграти на львівському стадіоні перший матч.

proUA

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *