ОСТАННІ НОВИНИ

Сівкович заявив про зловживання «опозиції» на понад 100 млрд грн

Львівський портал

|

Віце-прем’єр-міністр України Володимир Сівкович заявляє, що опозиція, яка прийшла до стін Верховної Ради, не має права називати себе опозицією. За його словами, колишній уряд не може бути опозицією тому, що зараз його представники роблять димову завісу від правоохоронних органів. Як повідомляє прес-служба Віце-прем`єр-міністра відповідну заяву В. Сівкович зробив для телебачення.

«Більше 100 млрд. грн. – на сьогоднішній день це зловживання у бюджетній сфері. 42 млрд. грн. – це суми, по яким сьогодні фактично відкриті кримінальні справи. 15 млрд. грн. – це доказана легалізація брудних коштів якраз із бюджетних програм. Це якраз той «відкат» в 15 млрд. грн. від усіх бюджетних програм», – наголосив Віце-прем’єр-міністр України.

Володимир Сівкович зазначив, що відповідні розслідування незабаром закінчать. «Я думаю, що до осені ми це закінчимо. І більшість тих керівників опозиції, які сьогодні стоять біля стін Верховної Ради, будуть думати не про мандат – вони не встигнуть отримати депутатський мандат, а будуть думати, як сховатися чи втекти», – наголосив він.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *