ОСТАННІ НОВИНИ

Мистецький фестиваль за участю дітей з особливими потребами стартує у Львові

Львівський портал

|

Мистецький фестиваль «Маленький талант великого серця» стартує сьогодні за участю дітей та молоді з особливими потребами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Усі охочі можуть долучитись до святкування та відчути любов дитячих сердець у палаці культури ім. Г. Хоткевича (вул. Кушевича, 1).

Мистецький фестиваль «Маленький талант великого серця» традиційно присвячений Дню матері, організовує Львівський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді спільно з міським палацом культури ім. Г. Хоткевича. З допомогою міського фестивалю організатори прагнуть підтримати неповносправних осіб, сприяти їхній інтеграції у суспільство, надати можливість реалізувати творчі потенціали, активно поспілкуватися, знайти та пізнати нових друзів, віднайти те, що зробить юні таланти щасливими.

У фестивалі візьмуть участь ансамбль «Левенята», загальноосвітня школа-інтернат №104, театр естрадної пісні «Дитячі мрії», майстерня «Назарет» при спільноті «Лярш-ковчег», загальноосвітня школа-інтернат №100. В межах фестивалю буде організована виставка творчих робіт. На усіх учасників фестивалю чекають приємні солодкі подарунки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *