ОСТАННІ НОВИНИ

Соціальну рекламу Львова розроблять студенти

Львівський портал

|

У п’ятницю, 7 травня, у Національній академії мистецтв визначать переможців конкурсу на кращий проект соціальної реклами. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Конкурс проводиться уже втретє поспіль. Участь у ньому беруть студенти Львівської національної академії мистецтв, які розробили високоякісну соціальну рекламу.

Творчі роботи студентів, які були визнані кращими на попередніх конкурсах (на тему запобігання поширення у суспільстві тютюнопаління, ВІЛ-інфекції та насильства), були виконані Львівським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді як плакати та транслювалися на білбордах Львова та розповсюджувалися у навчальних закладах.

У цьогорічному конкурсі взяли участь 12 студентів ЛНАМ, які продемонстрували високу якість робіт, креативність у їх виконанні та глибоке розуміння соціальних проблем суспільства та рідного міста зокрема. Усі учасники отримають подяки Центру. Три найкращі роботи також отримають подарунки та будуть передані до поліграфічного виконання як соціальної реклами.

«Приємно, що конкурс став традиційним для нашого міста і наших студентів. Сьогодні є багато суспільних та соціальних проблем, про які треба говорити вголос. Сподіваємось, що роботи молодих людей привернуть увагу громадськості до тем тютюнопаління, захворювання СНІДом та насильства», – розповіла директор Львівського міського центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді Віра Покотицька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *