ОСТАННІ НОВИНИ

Держгірхімпром виявив порушення на солеварнях у Дрогобичі

Львівський портал

|

Львівська державна гірничотехнічна інспекція з нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості з 19.04 по 23.04.2010 року проводила комплексну перевірку стану промислової безпеки, охорони праці, охорони надр, протипожежного захисту і промислової гігієни на закритому акціонерному товаристві «Галка–Дрогобич». Про це повідомляє прес-служба територіального управління Держгірпромнагляду по Львівській області.

Комапіня займається видобуванням природних розсолів та виробництвом кухонної солі. Під час перевірки встановлено, що будівлі виварювального цеху № 2 та розсолозбірника № 3 дерев’яні конструкції перебувають в аварійному стані. Не проведені в повному об’ємі ремонти виробничих, складських, санітарно-побутових приміщень, не проведена атестація робочих місць працівників. На підприємстві відсутній дозвіл на проведення робіт підвищеної небезпеки, не створено комісію і не проводяться періодичні огляди стану безпеки в газовому господарстві підприємства. В аварійному стані й будівля шурфа № 1. Працівники товариства не забезпечені в повному обсязі засобами індивідуального захисту згідно типових норм.

Як повідомив начальник Львівської державної гірничотехнічної інспекції з нагляду за охороною надр та у гірничодобувній промисловості Володимир Гатала, за результатами перевірки директор, головний інженер та інші посадові особи закритого акціонерного товариства «Галка–Дрогобич» притягнуті до адміністративної відповідальності.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *