ОСТАННІ НОВИНИ

Студенти сходу та заходу України разом зустрічатимуть Великодень на Львівщині

Львівський портал

|

Управління  у  справах  сім’ї  і  молоді  Львівської  облдержадміністрації  інформує, що в час святкування Великодніх свят у Львівській області проходитиме акція «Зустрінемо Великодень разом».

Метою проведення акції є об’єднання студентської молоді Сходу та Заходу України та проведення спільних святкувань під час Великодніх свят.

До Львова завітають близько 300 студентів із вищих навчальних закладів Запоріжжя, Донецька, Луганська, Алчевська, Маріуполя та ін. міст східної України. В рамках святкування для студентської молоді передбачаються екскурсії Львовом, участь в мистецьких заходах, гаївках в Шевченківському гаю та ін.

Координаторами акції є Львівська облдержадміністрація та студентський актив Львова.

Телефон Центру координації: (066) 1756499. За довідками звертатися до координаторів: п.Ольги – (063) 6286841та п.Олександра (050) 4302085.

Для вирішення непередбачуваних обставин телефонувати начальнику управління у справах сім’ї та молоді облдержадміністрації Рожнятовському Андрію Миколайовичу (050) 3708560 та заступнику начальника управління Добрянському Андрію Ярославовичу (096) 4141507.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *