ОСТАННІ НОВИНИ

Ющенко назвав Тимошенко «політичною вдовою»

Львівський портал

|

Віктор Ющенко назвав лідерку БЮТ Юлію Тимошенко політичною вдовою, біля якої гинуть інші політичні сили, які погодилися з нею на співпрацю. Про це В.Ющенко сказав на прес-конференції у Львові.

“Кожна політична сила, що приблизилася до Тимошенко погано закінчила. Це  політична вдова, що призводить до загибелі рухи та політичні сили, які в той чи інший час з нею  співпрацювали або до їх значних поразок” – наголосив Ющенко.

Як приклад він подав цілу низку політчиних сил — ПРОП, НРУ, ХДС, Народну Самооборону СПУ та Литвина.  «Де сьогодні Мороз, де буде завтра Литвин?», – поставив риторичне питання президент.
Лідер «Нашої України» з жалем констатував, що люди, які зараз представляють ці сили, паразитують на патріотичному рухові.

На думку Ющенка, БЮТ не належить до патріотичних сил, коментуючи заклик Тимошенко про об`єднання всіх національно-патріотичних сил під проводом БЮТ.
Він нагадав, що це політична сила, до якої входять портнови, губські, ляшки, лозінські, і наголосив, що «це не ті патріоти, які формують український погляд».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *