ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові шукають достойників, аби нагородити їх відзнаками

Львівський портал

|

Львівська міська рада оголошує прийом кандидатур для нагородження почесними відзнаками територіальної громади. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

До 31 березня 2010 року у Львівській міській раді прийматимуть кандидатури для нагородження. Документи потрібно подавати у відділ адміністративних послуг адміністративно-господарського управління Львівської міської ради. Кандидатури подаються громадськими, політичними, професійними і творчими організаціями, трудовими колективами, підприємствами, установами та організаціями незалежно від форм власності, постійними депутатськими комісіями, членами комісії міської ради у справах відзнак.

Серед потрібних документів – подання  на ім’я міського голови; інформаційна довідка з викладом заслуг, біографією та короткою характеристикою претендента на нагороду; протокол зборів (якщо пропозиція надходить від організації або трудового колективу).

Нагадаємо, що 2009 року було присвоєно почесні відзнаки територіальної громади міста Львова у кількох номінаціях, а саме:

– звання «Почесний громадянин міста Львова» – Возницькому Борису Григоровичу, директору Львівської галереї мистецтв, Герою України, лауреатові національної премії України імені Тараса Шевченка, заслуженому працівникові культури України, членові-кореспондентові Академії мистецтв України, голові ради директорів музеїв Львова;

– звання «Львів’янин року» – Іванчуку Василю Михайловичу,  міжнародному гросмейстеру з шахів, чемпіонові Європи та шахових Олімпіад, переможцеві багатьох турнірів та чемпіонатів, одному з найсильніших шахістів світу;

– звання «Шляхетна львівська родина» – родині Слободянів.

Довідка: положення про почесні відзнаки територіальної громади Львова  затверджено ухвалою Львівської міської ради від 28.02.2008р.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *