ОСТАННІ НОВИНИ

Депутати Львівщини хочуть на українсько-польському кордоні ще три нових пункти пропуску

Львівський портал

|

Депутати Львівської обласної ради на сьогоднішній сесії ухвалили звернення до Кабінету міністрів України, Міністерства економіки, Міністерства закордонних справ України, ДМСУ та інших профільних установ з проханням вжити додаткових заходів щодо подальшого будівництва на українсько-польському кордоні пунктів пропуску Белз-Осердув, Боберка-Смольник, Мшанець-Бистре.

Зокрема, йдеться про завершення договірно-правового оформлення з польською стороною та обміну міждержавними Нотами щодо створення на українсько-польському кордоні цих трьох пунктів пропуску. А також депутати у зверненні просять внести до Державної цільової програми підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу будівництва пунктів пропуску Белз, Боберка, Мшанець із забезпеченим фінансуванням на 2010-2011 роки.

Окрім того, у зверненні йдеться про вжиття заходів щодо погодження українською стороною дипломатичної ноти республіці Польща щодо відкриття пункту Нижанковичі-Мальховіце на польському боці.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *