ОСТАННІ НОВИНИ

Вищий адмінсуд залишив позивну заяву Тимошенко без розгляду

Львівський портал

|

Вищий адміністративний суд України (ВАСУ) залишив без розгляду позивну заяву прем`єр-міністра України Юлії Тимошенко до Центральної виборчої комісії (ЦВК), передає кореспондент РБК-Україна.

Відповідну ухвалу ВАСУ зачитав сьогодні головуючий на засіданні – суддя Олександр Нечитайло. Згідно з ухвалою, суд ухвалив позивну заяву Ю.Тимошенко до ЦВК про визнання протиправних дій, бездіяльності ЦВК залишити без розгляду.

Також суд задовольнив клопотання Ю.Тимошенко про відкликання позову. "Мотиви відкликання позивної заяви є необґрунтованими", – йдеться в ухвалі. Рішення ВАСУ є остаточним, не підлягає перегляду і оскарженню.

Також суд скасував заходи забезпечення позову у вигляді призупинення протоколу ЦВК про встановлення результатів виборів, встановлені ухвалою ВАСУ 17 лютого.

Нагадаємо, що Ю.Тимошенко у своїй позивній заяві просила суд визнати протиправними дії ЦВК щодо встановлення і оголошення результатів виборів Президента, визнати протокол ЦВК про встановлення результатів голосування таким, що не дозволяє встановити дійсні результати виборів, зобов`язати ЦВК провести повторно голосування з виборів Президента на третю неділю після набрання чинності рішенням суду.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *