ОСТАННІ НОВИНИ

Садовий не приховує особистого зацікавлення в афері з кінотеатром ім. Миколайчука – ГО «Рідне місто»

Львівський портал

|

Спроба мера Львова вчетверте винести на чергову сесію Львівської міської ради, яка відбудеться 24 грудня 2009 року, питання про надання в оренду терміном на 25 років за 1 грн на рік нежитлових приміщень по вулиці Личаківській, 131 є новорічним грабунком львів`ян міським головою Львова Андрієм Садовим. Про це заявляє громадська організація «Рідне місто».

«Виносячи вже вчетверте на сесію міськради питання про передачу в оренду кінотеатру ім.  Миколайчука за 1 грн на рік, Садовий вже навіть не приховує свого особистого зацікавлення у цій афері. І для депутатів, і для львів`ян очевидно, що майно міста віддають за безцінь перед новорічними святами для того, щоб уникнути масштабного скандалу, адже звичайним людям зараз не до того, щоб стежити за махінаціями мера», – заявляє активіст ГО «Рідне місто» Олександр Смірнов. 

Він наголошує, що Садовий ігнорує регламент Львівської міської ради, яким заборонено виносити одне і те ж питання на розгляд сесії більше двох разів у квартал. «Садовий зухвало хоче просунути питання, яке вигідне йому, а не львівській громаді. Незрозуміло, чому слідчі органи прокуратури досі не відреагували на такі дії мера. Боюсь, що в цей четвер ми станемо свідками нової афери від Садового, яка за своїми масштабами прирівнюється до незаконного продажу готелю “Львів”, власники якого, досі невідомі”, – стверджує О. Смірнов.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *