На конкурс «Львівська пательня-2009» подано 50 конкурсних робіт львівських кухарів. Результати І туру, а саме 6 найкращих робіт для участі у фіналі 21 грудня буде оголошено 17 грудня. Зараз ці роботи оцінює журі.
З 10 листопада до 21 грудня 2009 року у Львові відбувається конкурс кухарів «Львівська пательня-2009». 21 грудня у Палаці спорту «Україна» відбудеться фінал конкурсу, де незалежне міжнародне журі визначить найкращого кухаря Львова 2009 року. Організатори: Гільдія рестораторів Львова, Львівська міська Рада.
Минулого року третє місце у конкурсі виборола кухар ресторану «Кумпель» Магалюс Катерина та її страва «Каре кролика з беконом та шпинатом на картопляному пюре».
Друге місце посіла кухар ресторану «Дарвін» Духневіч Анна та її страва «Філе качки з сиром камамбер під журавлиновим соусом». А найкращим кухарем «Львівської пательні 2008» журі обрало Лесю Медведюк. Переможниця конкурсу професійних кухарів «Львівська пательня 2008» працює у ресторані «Fashion Club».
Львівський портал