ОСТАННІ НОВИНИ

Мер Львова «вимагає» від міліції дорожніх диверсантів

Львівський портал

|

Ремонти доріг у Львові відбуваються надзвичайно якісно. У цьому переконаний принаймні міський голова Львова Андрій Садовий.

«Я хочу відзначити якісну роботу наших служб щодо проведених робіт по реконструкції доріг. Уже повністю закінчені роботи по вулиці Стрийській до вулиці Наукової, по вулиці Кульпарківській до вулиці Володимира Великого і повністю відреконструйована вулиця Княгині Ольги. Це якісне дорожнє полотно, по якому приємно автомобілістам рухатися. 
Ви бачите, як це робиться і сам принцип роботи. Дуже задоволений, що ми впоралися», – виголосив дифірамби ремонтникам А.Садовий сьогодні на прес-конференції. 

Щодо ймовірних пошкоджень доріг, на яких одразу ж після ремонтів з’явилися маслянисті плями, міський голова «пожурив» правоохоронців. «Ми офіційно завернулися в правоохоронні органи з проханням порушити кримінальну справу. То, що я почув від фахівців, що це плями, які спеціально були розлиті на нові автодороги. На нове полотно. Такі речі не можна зробити силами тих людей, які ремонтували. Вони не є вбивці. Наша міліція вона дуже… особлива», – зазначив А.Садовий.

Нагадаємо, одразу ж після появи цих маслянистих плям на вул. Стрийській, Кн. Ольги та Кульпарківській А.Садовий заявив: «Напередодні виборів я чекав різного, але такі диверсії проти міста можуть робити лише відверті бандити! Мені дуже хочеться вірити, що наші правоохоронці якісно спрацюють у цьому випадку і знайдуть злочинців». 

Однак допоки правоохоронці, за дорученням мера, розшукували зловмисників, які облили мазутом три львівські автошляхи, з’ясувалося, що «диверсанти» і не думали ховатися. 
2 грудня, о 13.30 на розі вулиць Кульпарківська-Наукова журналісти «Інформатора» помітили (і зафіксували на фотоносії) дві дорожньо-ремонтні машини, з яких на дорожнє полотно протікає масло. Відтак, можна припустити, що саме з цієї ремонтної техніки і була здійснена «диверсія», на яку посилається мер, оточення якого гучно припускало, що «це справа рук опонентів Андрія Івановича на майбутніх виборах мера». Не виключено, що мазут може протікати й з інших автомобілів, задіяних у ремонті вулиць Стрийської, Кн. Ольги та Кульпарківської.

Учора на прес-конференції начальник ГУ УМВСУ у Львівській області Василь Пісний також запевнив, що жодної диверсії на дорогах не було. «Це зробили ті ж люди, які ремонтували дорогу. Була проведена експертиза і виявили, що це звичайне мастило», – зазначив В.Пісний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *