ОСТАННІ НОВИНИ

Кабмін додатково виділив на підготовку до Євро-2012 майже мільярд гривень

Львівський портал

|

Кабінет Міністрів України на позачерговому засіданні прийняв рішення щодо додаткового фінансування до кінця року підготовки ключових об`єктів Євро-2012 у сумі 395,4 млн гривень та авансування робіт першого кварталу 2010 року у сумі 563,6 млн гривень.

Про це після засідання уряду поінформував віце-прем`єр-міністр України Іван Васюник, повідомила Укрінформу прес-секретар віце-прем`єр-міністра.

Як повідомляв Укрінформ, 7 грудня під час наради щодо підготовки країни до Євро-2012, яка відбулася під головуванням Президента України, відповідальний в уряді за підготовку до футбольного турніру віце-прем`єр-міністр Іван Васюник заявив, що на засіданні Наглядової ради УЄФА 23 листопада Україна підтвердила спроможність чотирьох міст приймати матчі Євро-2012. При цьому І.Васюник зазначив, що найбільш важкі проблеми – організаційні, управлінські, законодавчі – вирішені, висловивши сподівання, що у вівторок Кабінет Міністрів на засіданні прийме рішення щодо додаткового фінансування до кінця року підготовки ключових об`єктів Євро-2012 у сумі 395,4 млн грн та авансування робіт першого кварталу 2010 р. у сумі 563,6 млн грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *