У Львові
розпочали масове виробництво напівфабрикатів датських (віденських) булочок.
Перший продукт нової асортиментної лінії – «Равлик» з заварним кремом та
родзинками під кондитерською глазур’ю, можна вже придбати у точках випічки
мережі ТМ «Наминайко». Про це повідомляє прес-служба ВАТ «Концерн Хлібпром».
Слоїсте тісто для
нового виробу розроблялось спільно зі спеціально запрошеним німецьким
консультантом-технологом Вольфгангом Венгертом за оригінальною датською рецептурою.
А складові для начинки були завезені з-за кордону.
За словами начальника управління технологіями «Концерн
Хлібпрому» В. Мельниченко, основна перевага представлених напівфабрикатів є те,
що це промислове і повністю автоматизоване виробництво та прискіпливий
лабораторний контроль вхідної сировини. «Це дозволяє отримувати на виході
максимально відкалібровану продукцію зі сталими показниками якості» – зазначає
В. Мельниченко.
Доставка
заморожених напівфабрикатів здійснюється спеціалізованим транспортом концерну
по всій Україні.
Львівський портал