ОСТАННІ НОВИНИ

Пісний каже, що його підлеглі не забороняли переклеювати білборди Ющенка

Львівський портал

|

Працівники міліції залишаються поза політикою, основне їх завдання – забезпечення правопорядку, недопущення порушення законності. Як повідомляє ДЗГ МВС України, на цьому наголосив сьогодні начальник Головного управління МВС України у Львівській області Василь Пісний, спростувавши причетність своїх підлеглих до скандалу з рекламою двох кандидатів в президенти України. Нагадаємо, що вчора в ЗМІ з‘явилася інформація про спотворення рекламних площ одного з кандидатів, які до того ж нібито ще й охоронялися нарядами міліції.

"Наше відомство не має жодного стосунку до політики і нам байдуже, чия реклама висить на тих чи інших білбордах. Основне для нас – це безпека, прикро, що хтось на цьому питанні вирішив зробити собі дешевий піар", – наголосив керівник львівської міліції. 

Водночас Василь Пісний прокоментував ситуацію, яка мала місце першого грудня під час візиту прем‘єр міністра України Юлії Тимошенко до Львова. "Два працівники міліції, які охороняли правопорядок під час приїзду до Львова Юлії Тимошенко, дійсно звернулися до осіб, які переклеювали рекламу на білборді, щоб вони, у цілях безпеки, почекали декілька хвилин, поки проїде кортеж прем’єр-міністра", – зазначив В. Пісний. 

Представники НУНС вчора оприлюднили заяву про те, що невідомі зловмисники зіпсували білборди В.Ющенка, наклеївши на них рекламну Ю.Тимошенко, причому в тих місцях, де по місту проїжджав прем’єрський кортеж. Також представники «Нашої України» заявили, що працівники міліції охороняли такі білборди і не давали представникам НУНС і рекламістам відновити первісний вигляд рекламних щитів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *