ОСТАННІ НОВИНИ

Підписано угоду про безвізовий режим між Україною та Бразилією

Львівський портал

|

Президент України Віктор Ющенко повідомив, що сьогодні було підписано угоду про запровадження безвізового режиму між Україною та Бразилією. Про це він сказав на спільній з президентом Федеративної Республіки Бразилія Луїсом Ігнасіо Лула да Сілвою прес-конференції.

За словами В.Ющенка, угода дозволить туристам обох країн безперешкодно відвідувати Україну та Бразилію.

Також він повідомив про підписання угоди щодо забезпечення прямого повітряного сполучення. Віктор Ющенко зауважив, що прямі авіарейси планується започаткувати за півроку. Польоти здійснюватимуться тричі на тиждень.

Як відомо, у рамках державного візиту президента Бразилії Луїса Інасіо Лули да Сілва до України відбулася церемонія офіційної зустрічі глав держав.

Віктор Ющенко та Луїс Інасіо Лула да Сілва оглянули стрій воїнів Почесної варти, вишикуваний перед Секретаріатом президента. Після виконання державних гімнів України та Бразилії відбулося взаємне представлення офіційних делегацій.

Під час церемоній президент України Віктор Ющенко вручив президентові Бразилії Луїсу Інасіо Лула да Сілві орден Свободи. Натомість президент Бразилії вручив президентові України Орден Південного Хреста.
TCH.ua

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *