ОСТАННІ НОВИНИ

Янукович має програму виводу армії з кризи

Львівський портал

|

Партія регіонів має програму виводу з кризи Збройних Сил України, повідомив під час перебування в місті Прилуки голова регіоналів Віктор Янукович, повідомляє прес-служба партії регіонів.

«У нас є програма, яка передбачає створення дієздатної української армії. Виконуючи її, ми ніколи не забуватимемо, що у цій армії служать люди – бойові офіцери, солдати, які будуть своєчасно отримувати заробітну плату, будуть забезпечені житлом. Все це передбачає програма „Україна для людей”. І я хочу запевнити, що в українській армії таких суцільних ускладнень, як в цьому році, не буде більше ніколи», – заявив Віктор Янукович.

Крім того, під час виступу у прямому ефірі Чернігівської обласної ТРК Віктор Янукович зауважив, що чинна влада лише роздає обіцянки і базікає про необхідність підвищення безпеки держави, нічого для цього не роблячи. За його словами, політичні сили, які весь час переконують пересічних громадян у своїй „любові до України”, про „виняткове місце України у світі” разом з тим пальцем не ворухнули задля того, щоб національні Збройні Сили й на практиці були ефективними, мобільними, мали сучасну техніку й озброєння. Словом, щоб вони розвивалися належним чином.  
 
Лідер опозиції зазначив, що у нинішньому році Збройні Сили України недофінансовані на 12 млрд. 700 грн., а в бюджет наступного року закладено ще менше грошей. Він зауважив, що з таким фінансування країна – у небезпеці, адже „голодний солдат, офіцер, який не має грошового забезпечення, – це не захисники”.  
 
Віктор Янукович також висловив подяку тим військовослужбовцям, які терплять таке ставлення держави до себе. Втім, як підкреслив Лідер Партії регіонів, велика кількість офіцерів звільняється, бо вони втратили всі надії на те, що в армії щось колись зміниться на краще. Також кандидат у Президенти зазначив: „На наступний рік вважаю за необхідне збільшити грошове утримання на 40-60%”.  
 
Це, за словами кандидата на пост Президента України, „той мінімум, якого ми повинні досягти порівняно з нашими сусідами, з усіх сторін.  

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *