ОСТАННІ НОВИНИ

Жовківська міськрада роздерибанила 120 земельних ділянок?

Львівський портал

|

Під час учорашньої сесії Жовківської міської ради було прийнято незаконне рішення про виділення 120 земельних ділянок під індивідуальне будівництво. Про це заявляють депутати-регіонали Жовкви, передає прес-служба ЛОО Партії регіонів.

Як йдеться у повідомленні, помаранчева більшість міської ради внесла на розгляд сесії опротестований прокурором району проект розподілу земельних ділянок.

«Ми обурені діями міських обранців, адже до переліку осіб, які подала так звана помаранчева коаліція потрапили чиновники, представники правоохоронних органів, товсті гаманці та  дочки, свати, куми керівництва міської ради та депутатів від блоку БЮТ, Нашої України, Руху», – розповів депутат від Партії регіонів Жовківської міської ради Володимир Волошин.

За його словами, ініціативу депутатів-регіоналів розглянути пропозиції земельної комісії про виділення землі справді потребуючим людям – сім`ям ветеранів війни, учасникам бойових дій, інвалідам, багатодітним, воїнам УПА, репресованим та політв`язням, депутати Жовківської міської ради проігнорували. «В результаті відбувся справжній антизаконний дерибан землі», – стверджує Волошин Володимир.

Він переконаний, що рішення Жовківської міськради буде визнано незаконним.

«Ми людей не залишимо і робитимемо все для того, аби опротестувати це рішення, бо воно є незаконним», – впевнений Володимир Волошин.

Депутати-регіонали готують відповідне подання в правоохоронні органи та прокуратуру.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *