ОСТАННІ НОВИНИ

Споживачі «Львівобленерго» зацінили послугу «голосовий робот»

Львівський портал

|

У липні 2009 року послугою „Голосового робота” скористалось 527 споживачів ВАТ „Львівобленерго”, що на 25% більше, ніж у червні 2009 року, та вдвічі більше, ніж у жовтні 2008 року. В першій половині серпня цього року послугою скористалось вже 509 споживачів. Про це повідомляє відділ корпоративних зв’язків ВАТ “Львівобленерго”.

ВАТ „Львівобленерго” нагадує, що кожен споживач не виходячи з дому може  дізнатись суму до оплати за спожиту електроенергію за допомогою  Автоматизованої довідкової інтерактивної системи („Голосовий робот”).

Щоб скористатись послугою „Голосового робота”, необхідно:

Перший  крок:  зателефонувати за номером 295-19-14;

Другий крок:     перевести телефон у тоновий режим;

Третій крок:      ввести шість останніх цифр десятизначного коду.

Кожен споживач може знайти свій код на квитанції про оплату або інформаційній квитанції про стан розрахунків за спожиту електроенергію, які споживач отримує в місці оплати. Коди споживачів у зв’язку із впровадженням „Голосового робота” були змінені, тому слід брати до уваги квитанції, які видані після 1 серпня 2008 року.

Форма квитанцій у різних банках може бути різною, але код споживача вказується обов’язково.

Автоматизована довідкова інтерактивна система обладнана чотирма каналами зв’язку і працює цілодобово. Скористатись „голосовим роботом” можна лише з телефонного апарату, який має функцію тонового режиму. 

Інформація у базі „Голосового робота” оновлюється щоденно, однак стан розрахунків, який повідомляється системою, зміниться лише через два робочі дні після того, як споживач здійснив оплату за спожиту електроенергію.

Автоматизована довідкова інтерактивна система діє лише у Львові, в перспективі розглядається її впровадження у районах області. „Голосовий робот” вніс зручність в проведенні розрахунків і став ще одним кроком ВАТ „Львівобленерго” до підвищення якості обслуговування, створення максимально комфортних умо

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *