ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться спеціалізована виставка музики та шоу-індрустрії Music SPACE

Львівський портал

|

У Львівському Палаці Мистецтв відбудеться спеціалізована виставка музики та шоу-індрустрії Music SPACE. На виставці презентуватимуть товари та послуги, інноваційні технології та проекти у сфері музики, шоу-бізнесу для професіоналів та любителів, повідомляють організатори заходу. Упродовж двох виставкових днів також буде проведено низку семінарів та майстер-класів з гри на ударних та бас-гітарі, електрогітарі, перкусії, етнічних духових інструментів та ін. Хоча і на цьому розважальна та повчальна програми не закінчується, адже для відвідувачів буде розіграна лотерея з цінними подарунками від організаторів, учасників та партнерів Music SPACE.

У рамках виставки буде проведено концерт за участю таких відомих українських гуртів як: OT VINTA, КораЛЛі (м. Івано-Франківськ), Етно XL (м. Рівне), XY4 (м. Львів), Спалені Вітрила (м. Рівне) та інші. А напередодні, поціновувачі якісної музики зможуть почути виступи фьюжн-тріо «Паніка» та гурту «Роланд V-3» на стенді компанії Eurhythmics.

Загальна ж експозиція буде представлена наступними розділами:

– Music SPACE (Малі акустичні музичні інструменти, великі акустичні музичні інструменти, електронні музичні інструменти, народні інструменти, продюсерські центри,студії звукозапису, концертні майданчики,концертні, шоу та event-агенції, освіта, спеціалізована література та ноти);

– Pro SPACE (Звукове та світове обладнання, театральне та сценічне обладнання, обладнання для кінотеатрів, обладнання для дискотек, студійні технології, екрани, відео системи, обладнання для аудіо та відео виробництва, комп`ютерні технології та програмне забезпечення);

– House SPACE (Персональне аудіо обладнання, акустичні та відео системи для дому, персональне відео та аудіо обладнання, Hi-Fi апаратура, меблі для музичних інструментів)

– Media SPACE (Журнали, Інтернет ресурси, радіостанції, телекомпанії)

У будь-якому з розділів усі бажаючі зможуть придбати продукцію яка їх зацікавила.

Просимо звернути увагу на те, що ціна квитка на два дні виставки становить 10 грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *