ОСТАННІ НОВИНИ

Викрадення Решетнікова далеко не останнє?

Львівський портал

|

Голова Асоціації роботодавців Львівщини Зеновій Бермес припускає, що із продовженням кризи в Україні трагічні випадки із бізнесменами можуть ставати все частішими. «Від Асоціації ми будемо звертатися до органів влади з проханням простежити за розслідуванням справи щодо викрадення підприємця Олександра Решетнікова. Будемо вимагати, щоб правоохоронні органи зробили все можливе, аби цей факт був розслідуваний і, щоб ми дізналися, що відбулося, і де знаходиться пан Решетніков», – заявив сьогодні З.Бермес на спільній прес-конференції з дружиною викраденого бізнесмена.

«У час, коли виникають кризові явища в економіці, простежується й ріст злочинності. Україна не є тією країною, де легко вести бізнес. Для нас важливо у цей кризовий момент зберегти роботодавців, адже ситуація є дуже жорстокою. Речі, що стосуються конкуренції є болючими, бо часом вступають в силу не зовсім законні способи вибивання грошей. 
І чим далі просуватиметься криза, тим більше ми будемо відчувати на собі тиск боротьби. Боротьби влади з бізнесом за вимагання податків, боротьби конкурентів за вимагання боргів. Ми можемо очікувати і надалі чогось подібного, на зразок того, що сталося з Решетніковим», – зазначив З.Бермес. 

Він додав, що БК «Львіввікнопласт» є членом Асоціації платників податків Львівщини.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *