ОСТАННІ НОВИНИ

На 27% зросли надходження від розміщення зовнішньої реклами у Львові

Львівський портал

|

За перше півріччя цього року від розміщення зовнішньої реклами до міського бюджету Львова надійшло понад 6 млн грн. Про це повідомляє прес-служба Львівська міська рада.

За 6 місяців КП «Адміністративно-технічне управління» до міської казни перерахувало на 1 млн 130 тис. грн більше, ніж за аналогічний період минулого року. Крім того, з початку року управління додатково нараховало і стягнуло штрафних санкцій на майже 70 тис. грн. 

«Ми вживаємо комплекс заходів для забезпечення надходжень до міського бюджету та покращення фінансової дисципліни серед рекламорозповсюджувачів. Водночас наше управління подало 54 позови до суду на стягнення заборгованості на суму понад два мільйони гривень. Як наслідок виконавчими службами були накладені арешти на грошові кошти боржників та поступово стягуються заборговані суми», – каже директор КП  «Адміністративно-технічне управління»  Інна Свистун.

КП  «Адміністративно-технічне управління» здійснює регулярний телефонний обдзвін боржників з метою нагадуванням про необхідність погашення заборгованості.

Окрім цього, підприємство зініціювало винесення на розгляд виконавчого комітету питання щодо скасування дозволів на розміщення реклами рекламорозаповсюджувачам із найбільшою заборгованістю.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *