ОСТАННІ НОВИНИ

Восени у Львові пройде «Міжнародний тиждень»

Львівський портал

|

З 27 вересня по 4 жовтня цього року в рамках міждержавного проекту «Students International Week» у Львові відбуватиметься міжнародний молодіжний захід «Міжнародний Тиждень в Україні – 2009». Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Метою заходу, під час якого Львів відвідають студенти з усіх куточків світу, є створення нових передумов для покращення враження про Україну та її іміджу, ознайомлення іноземців з нашою культурою, історичною спадщиною та сучасним потенціалом нашої країни.

Під час «Міжнародного Тижня», учасники матимуть можливість відвідати низку історичних місць Львова та Львівщини. Цікавим буде ознайомлення з українськими традиціями, музикою та культурою. Окрім того, планується виїзд за місто та відвідини столиці України.

Організатором проекту є ГО «Центр «Молода Дипломатія» за сприяння Львівської Міської Ради. «Молода Дипломатія» має великий досвід організації подібних проектів, володіє кадровими ресурсами та практичними навичками для втілення ідей проекту в життя. Головним атрибутом цього є потрібний і корисний обмін досвідом студентської молоді Львова з іноземними студентами.

«Під час проведення попередніх «Міжнародних Тижнів – Україна» ми виявили значний інтерес іноземної молоді до України, її потенціалу та перспектив розвитку. Цей захід повинен надати не лише інформацію про Україну сьогодні, а показати чітку і одностайну позицію громадян щодо інтеграції в європейську та євроатлантичну спільноту», – розповіла координатор проекту «Міжнародний Тиждень в Україні – 2009» Христина Фогел.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *