ОСТАННІ НОВИНИ

На фестивалі «Верхобуж» порядок охоронятимуть 60 військових з собаками

Львівський портал

|

Громадський порядок під час проведення ІІ Міжнародного фестивалю «Верхобуж», який пройде у Львівській області, охоронятимуть майже 60 військовослужбовці Західного територіального командування внутрішніх військ МВС України. З метою більшої ефективності охоронних заходів до патрулювань залучатимуть спеціально підготовлених службових собак, повідомляє управління зв’язків з громадськістю Західного територіального командування ВВ МВС України.

З проханням про забезпечення громадського порядку до військовослужбовців звернувся голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть. Також у своєму листі Микола Кміть висловив подяку офіцерам та військовослужбовцям внутрішніх військ, які брали участь у забезпеченні охорони громадського порядку підчас проведення етнофестивалю «Підкамінь – 2009» за виконання службових обов’язків на високому професійному рівні.

ІІ Міжнародний фестиваль «Верхобуж» відбудеться 7-9 серпня 2009 у селі Верхобуж Золочівського району Львівської області. За попередніми даними кількість охочих відпочити на вихідних у мальовничому селищі на Львівщині сягне близько 20 тисяч осіб.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *