На продовольчих
ринках Львівщини за період з 23 з 30 липня 2009р. зафіксовано підвищення середніх цін
на м`ясо яловичини – на 2,7%, м`ясо
свинини – на 0,4%, яйця курячі – на 5,8%, цукор-пісок – на 0,6%,
цибуля – на 34,7%. Про це повідомляє
Державна інспекція з контролю за цінами у Львівській області.
Водночас зниження
середніх цін зафіксовано на м`ясо птиці – на 5,6%, олію – на 1,1%, картоплю – на 19,4%, капусту – на 2,6%,
моркву – на 15%,
буряк – на 17,4%.
На продовольчих
ринках м. Львова станом на 30.07.09 середній рівень цін наступний:
яловичина – 36,09грн/кг,
свинина – 37,90грн/кг,
сало -21,15грн/кг,
птиця –16,52грн/кг,
цукор-пісок – 6,24грн/кг,
крупа гречана –
4,64грн/кг.
На підприємствах
торгівлі за період з 23 по 30 липня 2009р. зафіксовано підвищення середніх цін
на яйця курячі – на 6,8%. Зниження середніх цін зафіксовано на птицю (кури
випотрошені) – на 4,6%.
Львівський портал