ОСТАННІ НОВИНИ

Тимошенко запевняє, що нічого не винна бюджетникам та студентам

Львівський портал

|

Прем’єр-міністр України Юлія Тимошенко заявляє, що станом на сьогоднішній день відсутня заборгованість із виплати заробітної плати працівникам бюджетних установ та виплат стипендій студентам. Про це вона повідомила сьогодні журналістам на прес-конференції, передає управління у зв`язках зі ЗМІ Секретаріату КМУ.

За словами Прем’єр-міністра, з моменту відкриття на початку року гарячої телефонної лінії з питань заборгованості із заробітної плати, ситуація в бюджетних установах та на державних підприємствах значно покращилася. «Ми завдяки цій лінії щодо заборгованості в бюджетних установах та невиплат стипендій і пенсій врегулювали питання за три тижні і зараз такої заборгованості немає», – підкреслила Юлія Тимошенко.

Вона зауважила, що вирішення питання погашення заборгованості із зарплати на приватних підприємствах – це компетенція Генеральної прокуратури. «Але ми з прокуратурою налагодили зв’язок і кожен день передаємо інформацію, на яких підприємствах є така заборгованість», – зазначила Юлія Тимошенко.

 

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *