ОСТАННІ НОВИНИ

Заступником голови правління «Кредобанку» призначено Марціна Деца

Львівський портал

|

23 червня 2009 р. на засіданні Спостережної ради «Кредобанку» на посаду заступника голови правління банку призначено Марціна Деца, який до цього обіймав посаду виконавчого директора з напрямку казначейства та міжбанківських операцій, повідомляє прес-центр «Кредобанку» .

 

М. Дец здійснюватиме нагляд за роботою підрозділів відповідальних за управління ризиками та реструктуризацію кредитної заборгованості. До цього часу зазначену посаду займав Кшиштоф Мазур, який за рішенням Спостережної ради від 23 червня склав свої повноваження.

М. Дец займав посаду директора по ринках Центральної та Східної Європи в Rаbоbank Іnternational London, керував департаментами казначейств в польських банках BGZ та «Міленіум». Закінчив Ґданський університет, навчався в Дублінському технологічному інституті. Д

Одночасно Марцін Дец буде головою кредитного комітету «Кредобанку» та очолюватиме комітет управління активами, пасивами і тарифів.

 

«Проведені зміни в складі правління «Кредобанку» пов’язані, в першу чергу, із пріоритетною увагою стратегічного акціонера PKO Bank Polski S.A. до якості кредитного портфеля, – коментує голова правління Іван Феськів, – та  прагненням зосередити головні ресурси та увагу найкращих фахівців банку на питанні реструктуризації кредитної заборгованості та роботи із клієнтами, що внаслідок кризи  мають складнощі із обслуговуванням своїх кредитів».  

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *