ОСТАННІ НОВИНИ

У Садового питають про зиск для міста від заходів тоталітарних сект

Львівський портал

|

 Депутат Львівської обласної ради від фракції УНП Олег Немчінов просить Андрія Садового  пояснити, на якій підставі тоталітарні секти проводять на території комунальних підприємств міста  Львова масові заходи. Як повідомляє прес-служба ЛОО УНП, відповідний депутатський запит було підтримано на сесії Львівської обласної ради 23 червня.

"Як і більшість львів`ян, я нещодавно отримав у свою поштову скриньку запрошення на конгрес. Його організатором є «місцевий збір Свідків Єгови». Як громадянин, поважаю свободу совісті та віросповідання гарантовану Конституцією України, чергову річницю якої відзначатимемо 28 червня. Проте з подивом із запрошення я дізнався, що  конгрес відбудеться 26-28 червня на стадіоні «Україна», який є комунальною спортивною спорудою і не передбачений для використання у якості культової споруди" – йдеться у запиті.

Немчінов також просить пояснити, на якій підставі проводиться зазначений захід та який фінансовий чи інший зиск отримає від його проведення громада міста Львова.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *