ОСТАННІ НОВИНИ

Наступного тижня Тимошенко призначатиме трьох нових міністрів

Львівський портал

|

На наступному тижні в уряді відбудуться кадрові призначення на вакантні посади міністрів. Про це повідомила Прем`єр-міністр України Юлія Тимошенко на прес-конференції, повідомляє Урядовий портал.

«На наступному тижні ми зробимо все, щоб провести призначення міністрів. Це добра новина, і всіх міністрів, кого ми зможемо призначити, ми призначимо», – підкреслила голова Уряду і додала, що наразі відбуваються консультації щодо кандидатур на посади міністрів.

Також Юлія Тимошенко вважає, що відставка Йосипа Вінського з посади Міністра транспорту та зв`язку не вплине на ефективність роботи уряду та коаліції і назвала це звільнення очищенням уряду від корупціонерів. Прем`єр-міністр переконана, що відставка Йосипа Вінського буде гарним уроком для тих, хто незаконно використовує бюджетні ресурси: «Я переконана в тому, що Кабінет Міністрів в цьому складі буде і далі працювати ефективно і від того, що уряд позбавляється корупціонерів, він стає не слабкішим, а сильнішим».

Юлія Тимошенко також переконана, що «чим швидше пройде очищення влади, її оновлення і оздоровлення, тим краще буде працювати і жити країна».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *