ОСТАННІ НОВИНИ

Інвестор для львівського аеропорту буде знайдений - Сеник

Львівський портал

|

Голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник переконаний, що з пошуком інвестора, який би вклав кошти у будівництво терміналу львівського аеропорту, проблем не виникне. Про це він заявив сьогодні під час прес-конференції.

«У мене нема сумніву, що інвестор буде знайдений. Звертається дуже багато людей, але їм треба щось запропонувати, а це може зробити тільки Міністерство транспорту й зв`язку, оскільки воно є замовником робіт і в нього на балансі аеропорт», – зазначив М.Сеник.

Він зазначив, що 8 червня мав бути оголошений конкурс на пошук концесіонера на будівництво термінальної частини аеропорту. «Конкурс не оголошено відтак і нема інвестора. Ми провели нараду з головою Львівської ОДА, міським головою, підрядною організацією й побачили, що є серйозні проблеми з будівництвом аеропорту. Відтак учора в Києві я мав зустріч із віце-прем`єром Іваном Васюником, де обговорили питання щодо фінансування реконструкції аеропорту», – додав М.Сеник.

За його словами, наступна нарада щодо розбудови аеропорту відбуватиметься у Львові. Окрім голови Львівської облради та І.Васюника, у ній також візьмуть участь міністр транспорту та зв`язку Йосип Вінський та голова Львівської ОДА Микола Кміть. Сеник переконаний, що вже цього тижня таки вдасться вирішити проблему й визначитися з датою оголошення конкурсу.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *