ОСТАННІ НОВИНИ

Львівський інститут Сухопутних військ провів конкурс "Пісня буде поміж нас"

Львівський портал

|

У клубі Львівського інституту Сухопутних військ імені Петра Сагайдачного Національного університету "Львівська політехніка" відбувся підсумковий гала-концерт першого конкурсу-фестивалю "Пісня буде поміж нас", присвяченого 60-річчю від дня народження композитора Володимира Івасюка. Про це повідомляє прес-служба Міноборони.

Головним ініціатором та режисером концерту-фестивалю виступила концертмейстер кафедри військового диригування Львівського інституту Сухопутних військ Валерія Провозін.

Журі на чолі з фотохудожником Любомиром Крисою уважно прослухало 17 композицій у виконанні 22-х учасників – представників різних підрозділів Національного університету "Львівська політехніка".

Виконавці запропонували різноманітні концертні форм – від вокальних виступів до квінтету, жанрів – від речитативу до балади, музичного супроводу – фортепіано, флейта, гітара, бандура.

За об`єктивними судженнями журі, переможцем конкурсу-фестивалю "Пісня буде поміж нас" було оголошено курсанта Івана Шерстюка.

На переконання режисера Валерії Провозіної, ця пілотна акція стане першою у низці заходів в рамках проекту "Видатні львів`яни". Наступним вшановуватимуть пам`ять поета і співака Ігоря Білозора.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *