ОСТАННІ НОВИНИ

«Азовінтексу» цього року заплатили за стадіон 7 млн грн

Львівський портал

|

Міська рада Львова заплатила компанії-генпідряднику будівництва стадіону у Львові «Азовінтекс» 7 млн гривень за роботи, що були виконані цього року. Про це повідомляє прес-служба міської ради, посилаючись на дані керівника «Дирекції з будівництва стадіону» Віталія Сулиму.

За його даними, будівельники виконали робіт на понад 23 млн грн, з яких за підсумками звірки актів виконаних робіт їм заплатили 7 млрн грн..

«На сьогодні немає жодних загроз фінансуванню будівництва стадіону або зриву графіків будівництва. Генпідрядник з будівництва стадіону компанія «Азовінтекс» отримала кредит у розмірі 25 млн. грн., який їй надав Укрексімбанк», – підкреслив В.Сулима.

Він також оповів, що зараз будівельники працюють над погодженням робочих креслень західної трибуни. «Дирекція з будівництва стадіону спільно із генпідрядником працюють над оптимізацією та погодженням робочих креслень західної трибуни, яка є найскладнішим елементом будівництва стадіону. Одночасно з цим виконується низка робіт, які випереджають графік. А тому в цілому будівництво стадіону ведеться в межах графіків робіт, затверджених УЄФА», – зазначив керівник дирекції.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *