ОСТАННІ НОВИНИ

АМКУ дозволив "Євротеку" купити мережу «Інтермаркету»

Львівський портал

|

Антимонопольний комітет (АМКУ) задовольнив клопотання ЗАТ "Євротек" (управляє мережею "Фреш маркет" Михайла Весельського і Василя Яницького) про покупку більш 50-процентної частки в статутному капіталі ТОВ "Торгова компанія `Інтермаркет`". Йдеться про покупку 100% компанії. "Операція ще не завершена, все перебуває в процесі", – відзначили в прес-службі компанії, пише "Комерсант-Україна".

Зараз мережу "Інтермаркет" об`єднує сім супермаркетів "Арсен", торгові центри "Арсен" і "Сріблястий", магазин "Інтермаркет Cash & Carry" і логістичний центр у Львові.

Спочатку операція з продажу "Інтермаркета" компанії "Євротек", про яку було оголошено в березні, була оформлена шляхом передачі корпоративних прав – компанія отримала право на ведення операційного бізнесу мережі і оренду його приміщень. Боргове навантаження "Інтермаркету" складало 880 млн грн перед банками, близько 145 млн грн – перед постачальниками, близько 200 млн грн – перед будівельниками і ще близько 500 млн грн – претензії юридичних і фізичних осіб. Зараз "Євротек" веде переговори про реструктуризацію заборгованості перед банками.

РБК-Україна

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *