ОСТАННІ НОВИНИ

Рада заборонила перевіряти пресу під час виборів

Львівський портал

|

Верховна Рада заборонила перевірки ЗМІ на період проведення передвиборної кампанії по виборах президента України. За відповідну постанову проголосував 361 депутат.

Постановою доручено Кабінету Міністрів вжити заходів щодо припинення перевірок відповідними службами органів виконавчої влади і державними установами засобів масової інформації на період проведення передвиборної кампанії по виборах президента.

Також Рада рекомендувала Державній податковій адміністрації України відмінити графіки перевірок засобів масової інформації на період передвиборної кампанії по виборах президента України у 2009 році.

Національній раді України з питань телебачення і радіомовлення також рекомендовано відмінити графіки перевірок телерадіоорганізацій на період передвиборної кампанії по виборах Президента України у 2009 році.

Постанова ухвалена для усунення правових, адміністративних, економічних та організаційних перешкод у висвітленні кампанії по виборах у 2009 році Президента України, а також недопущення припинення діяльності засобів масової інформації інакше як за рішенням їх засновника (співзасновників) або суду.

Українська правда

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *