ОСТАННІ НОВИНИ

На аукціоні збиратимуть кошти на відпочинок дітей з дитбудинків

Львівський портал

|

Другий тур благодійного аукціону у рамках фестивалю «Забавдень», під час якого продаватимуть лоти від співака Святослава Вакарчука, заступника міського голови Львова та автора Лавочки закоханих, відбудеться завтра, 11 червня, у львівському Палаці Мистецтв (вул. Коперніка, 17). Про це повідомляють організатори акції.

Розпочнеться аукціон о 16 годині. На нього запрошені керівництво Львова, голова Львівської облдержадміністрації Микола Кміть та голова Львівської обласної ради Мирослав Сеник.

Нагадаємо, з 30 травня до 11 червня у рамках дитячого благодійного фестивалю «Забавдень» у Львівському Палаці мистецтв проходить соціальна виставка «Територія дітей». За задумом організаторів, свято для дітей не повинне завершитися із закриттям виставки, а має перерости у справжній подарунок для тих діток, які справді його потребують.

31 травня у рамках фестивалю «Забавдень» відбувся благодійний аукціон авторських виробів львівських митців. Збір коштів проходив для проведення літнього табору для дітей з трьох дитбудинків. Проте організаторам аукціону вдалося зібрати лише половину суми, необхідної на проведення дитячого відпочинкового табору.

Відтак, аби зібрати усю необхідну суму, благодійників запрошують «продовжити Територію дітей», подарувавши сиротам літній відпочинок.

Лотодавцями завтрашнього аукціону є художник-реставратор Лев Скоп, митець Олесь Дзиндра, художник Іван Франк. На аукціоні можна буде придбати ексклюзивну ковану дошку для навчання від одного з авторів славнозвісної Лавочки закоханих Антона Парамбуля. Чудовим подарунком дітям стане й ексклюзивний лот – подарункове видання «Лиса Микити» Івана Франка з дарчим підписом від співака Святослава Вакарчука. Свою фотороботу на аукціон надав заступник міського голови Львова з гуманітарних питань Василь Косів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *