ОСТАННІ НОВИНИ

Призначили нового директора аеропорту «Львів», у статусі в.о.

Львівський портал

|

Міністр транспорту та зв’язку України призначив нового в.о. директора ДП «Міжнародний аеропорт «Львів». Ним став Валентин Матюшенко, екс-директор Івано-Франківського аеропорту та колишній керівник підприємства «Львівські авіалінії». Про це інформує Zaxid.net з посиланням на джерело в Міністерстві транспорту та зв’язку України.

Раніше повідомлялось, що відповідно до висновків експертів УЄФА та листа Президента УЄФА Мішеля Платіні, львівський аеропорт було відзначено як найпроблемніший об’єкт у Львові в контексті підготовки міста до Чемпіонату. Зокрема, було відзначено проблеми в менеджменті процесами реконструкції злітно-посадкового смуги та будівництва нового терміналу.

«Його (Загреву – ред.) давно хотіли звільнити. В Кабміні ним були дуже незадоволені. Він провалив все що міг. Але за нього в останній момент заступався Балога. Пішов Балога і тепер це стало легше зробити», – пояснив ZAXID.NET співрозмовник з Міністерства транспорту.

«В. Матюшенко – кваліфікована людина. Він фахівець в своїй справі, це я можу точно сказати. Ми горді, що івано-франківці допомагають Львову готуватися до Євро-2012», – зазначив голова Івано-Франківської обласної ради Ігор Олійник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *