ОСТАННІ НОВИНИ

Писарчук проти широкої коаліції ціною переформатування політичної системи країни

Львівський портал

|

Народний депутат України Петро Писарчук підтримує створення широкої коаліції для подолання економічної кризи, водночас виступає проти поспішних змін до Конституції і переформатування політичної системи країни.  Про це передає прес-служба народного депутата.

«У 2004 році ми уже змінювали Конституцію із нібито  благими намірами. Пройшло п`ять років, і зараз ми лише нарікаємо на ці зміни. Коли сьогодні чую, що нові зміни зроблять українців щасливими, принесуть в Україну спокій – маю великі сумніви. Не впевнений також, що такі зміни сприйме Європа», – заявив нардеп.

За словами Петра Писарчука, створення широкої коаліції у парламенті «ніби стає реальністю».

«Є різна інформація. Одні кажуть, що ми вже за крок до створення коаліції, і що це станеться цього тижня або наступного. Інші кажуть, що лідеру Партії регіонів Віктору Януковичу не так просто прийняти таке рішення, розуміючи його наслідки», – зазначив народний депутат 

На його думку, перед прийняттям такого рішення буде зібрана політрада Партії регіонів, де кожен зможе висловитися з цього приводу. «Це буде колективним рішенням, а не одноосібним, – каже нардеп. – Що ж стосується моєї особистої позиції, то перш ніж вступати у таку коаліцію, в разі її створення, я ще добре подумаю».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *