ОСТАННІ НОВИНИ

Розпочалось всеукраїнське тестування з англійської мови

Львівський портал

|

Сьогодні в Україні вперше відбувається зовнішнє незалежне оцінювання з англійської мови. Перевірити свої знання виявили бажання 64 943 особи, або 14% від загальної кількості учасників, повідомляють у прес-службі Міністерства освіти і науки України.

Минулого року іноземна мова була єдиним із загальноосвітніх предметів, з яких ВНЗ дозволялося самостійно проводити вступні випробовування.

Для учасників тестування підготували 4 417 аудиторій, в яких працює 11 494 педагоги, а також громадські спостерігачі та журналісти акредитованих засобів масової інформації.

Найбільше охочих пройти зовнішнє оцінювання з англійської мови виявилося у місті Києві (10 229 осіб) та у Дніпропетровській області (5 474), найменше – у Севастополі та Чернівецькій області (491 та 550 осіб відповідно).

Під час тестування, що як завжди розпочалось об 11 годині і триватиме 2 години, учасникам потрібно буде впоратися з 45 завданнями, серед яких 32 завдання з читання та 13 – з письма.

Нагадуємо, 461 981 учасник оцінювання 2009 року мав можливість обрати від 2 до 5 предметів тестування. Загалом сесія зовнішнього незалежного оцінювання цьогоріч охоплює 8 навчальних предметів. Вона розпочалася 6 травня і триватиме до 5 червня.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *