ОСТАННІ НОВИНИ

У Львові відбудеться дитячий благодійний фестиваль «Забавдень»

Львівський портал

|

Дитячий благодійний фестиваль «Забавдень» розпочнеться об 11 годині цієї суботи й триватиме два дні поспіль, повідомляють організатори заходу.

Розпочнеться фестиваль у парку ім. І.Франка рольовою грою-квест«Пригодень», котра задумана, базуючись на українському фентезі «Поява чародія». Автор цього бестселеру Остап Кушнір приїде з Одеси на квест, аби подарувати кожному учаснику примірник книги зі своїм автографом.
У Львівському палаці мистецтв проходитиме «Дивисьдень» – виставка фотографій, мистецьких інсталяцій та відеорядів «Територія дітей», спільно підготована вихованцями з Львівської художньої школи ім. Олекси Новаківського, Львівської школи-інтернату № 2 та відомого львівського фотографа Олександра Швеця.
Увечері (17:00 – 20:00) дійство «Легендень» перебазується до Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича (вул. Кушевича, 1), де відбуватиметься вечір казкових читань. Захід відбудеться у приміщенні, оснащеному під «Хату-Балаканку»: інтер’єр буде оздоблено іграшками з паперу, а по стінах можна буде писати.
Наступного дня, у неділю, «Святдень» розпочнеться Божественною Літургією за здоров’я дітей у львівських храмах.
Дитяче свято «Розвийдень» із майстер-класами, уроками акторської майстерності та святковим концертом проходитиме знову ж таки у Міському палаці культури ім. Гната Хоткевича. У кав’ярні «Мапа», що на вул. Галицькій, 4 – «Непрогавдень» – благодійний аукціон творів мистецтва для дітей, котрий розпочнеться о 16.00 год. На аукціоні виставлятимуться: іконопис Лева Скопа та Тетяни Думан, авторські іграшки Олеся Дзиндри та Інни Івасюк, поліхромна дерев`яна архітектоніка, дитячі ковані меблі від Антона Парамбуля, кераміка, а також творчий доробок маленьких художників зі зразкової студії образотворчого та ужиткового мистецтва МПК ім. Г. Хоткевича.
На кошти, виручені від продажу лотів на благодійному аукціоні, буде проведено літній пізнавально-відпочинковий табір, що триватиме з 28 червня по 8 липня у с. Дора на Івано-Франківщині

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *