ОСТАННІ НОВИНИ

На молодіжний конкурс подали понад 40 бізнес-планів

Львівський портал

|

Завершився регіональний конкурс бізнес-планів підприємницької діяльності серед молоді, який спільно проводили управління у справах сім`ї та молоді Львівської облдержадміністрації та департамент економіки Львівської міської ради, повідомляє прес-служба міської ради.

На конкурс було подано 41 бізнес план, серед яких 12 бізнес-планів молодих підприємців. Серед студентських робіт найбільше було подано із ЛНУ ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С. З. Гжицького. Кращі бізнес плани будуть відзначені на регіональному рівні, переможці приймуть участь у Всеукраїнському конкурсі, який відбудеться у червні 2009 року.

 Конкурс проводився в рамках ХІ Всеукраїнського конкурсу бізнес планів підприємницької діяльності серед молоді і орієнтований на молодих людей віком від 14 до 35 років.

«Мета конкурсу – сприяти реалізації економічної ініціативи молоді та практичного її втілення в сфері малого та середнього бізнесу. Конкурс проводився у номінаціях «Студентські ініціативи», «Молодий підприємець» та вперше цього року у конкурсі взяли участь школярі віком від 14 до 17 років у номінації «Бізнес ідея».

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *